Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda

Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda


surat bahasa sunda




Berikut contoh - contoh Surat Pribadi dalam bahasa sunda surat menyurat kepada teman lama, menanyakan kabar, keadan teman karena tidak lama berjumpa secara sederhana tapi mudah di mengerti.




Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda



Bogor, 25 Januari 2018
Rencang kuring Risa
di
Jalan Batu jajar
Sumedang

Assalamualaikum Wr. Wb.
Risa,naon wartos, sae-sae wae pan Anjeun? Kuring sarta kulawargi kuring dina kaayaan allhamdulilah damang walafiat, mudahan wartos anjeun oge sepertos eta.
Kuring kangen kalintang ka anjeun sarta kulawargi anjeun.
Ris, Juli kuring parantos mimiti pere,naon anjeun kagungan rencana liburan ka jabi dayeuh? menggah henteu Kuring palay ameng silaturohim ka bumi anjeun.
Kuring hoyong ningali endahna kaendahan dayeuh Sumedang sareng anjeun.
 Antos kadatangan kuring nya Ris, Insya Allah bade ameng patepang sareng kulawargi abdi di Bogor.
Sakit heula serat ti abdi iraha-iraha urang sambung deui. Diantos pisan balesan serat anjeun.
wassalamualaikum Wr. Wb.

Rencang anjeun,

Melida Aidilla





Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda




Bandung, 17 Februari 2018
Kahatur
Nu dipikasono Ridwan Gunawan
Di Karawang


 Assalamualikum, WR WB

Salam deudeuh ka sobat nu di pikasono.

Wan, Kumaha damang? Sabada opat taun tekaraos urang tos papisah sakola, mugia salira kasih kulawarga aya dina ginanjar kawilujengan. Atuh kuring di Bandung oge aya dina kaayaan sehat.

Kuring sonona mah didieu asa lengiteun ku anjen, biasana ngajaran lia nanaon hanteu elmu nu kuring dipikaboga. Urang ngerjakeun PR babarengan bari kuring rada bodo hidep leuken ngajarken kuring, lieur babarengan, lapar babarengan, mandi oge sok aya barengna. 

Ayeuna mah urang tos pisah kahirupan, tos pasti pisah sakola, pisah lembur. Mugya urang sadaya sareng rerencangan nu lian tiasa patepang ririungan deui. Amin ya robal alamin.

Sakieu heula serat ti kuring, sanes kuring teu sono mung panangan kuring tos cangkeul nulis hehe. Diantos serat waleranna.



Kuring nu sono,


Andi Hermawan








Tags:
  • Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda
  • Membuat Surat Bahasa Sunda
  • surat pribadi  dalam bahasa sunda
  • surat bahasa sunda
  • surat pribadi mengunakan bahasa sunda
  • contoh surat
  • contoh-contoh surat pribadi
  • surat mengunakan bahasa sunda
loading...

Suka Dengan Artikel Kami? Tidak Salahnya Bukan Untuk Berlangganan Artikel Terbaru Dari Dunia-q.com Langsung Via E-mail Mu

0 Response to "Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda"

Post a Comment